Ontslaghulp op maat

Ontslag zet je zekerheden op losse schroeven. Dat weet ik de ontslagexpert als geen ander. Zelf ben ik 15 jaar geleden als HR-manager met een burn-out in ontslagsituatie terechtgekomen. Het was zeker geen fijne periode. Het heeft even geduurd voordat ik weer lekker in mjn vel zat. Maar het gaf mij ook de tijd om na te denken hoe ik mijn kennis en ervaring zo effectief mogelijk wil gebruiken. Sinds 2008 help ik met veel passie werknemers die met ontslag en ziekte te maken hebben. Het succes zit in de persoonlijke samenwerking met de klant en de brede praktijkkennis op het gebied van ontslagrecht, Wet Verbetering Poortwachter en sociale zekerheid. Daarbij staat het juridische én menselijk resultaat voorop.

Kun je mijn hulp gebruiken?

 Het begint met een telefoontje

Even bellen?

Wil je weten of onze persoonlijke aanpak bij je past of heb je een dringende vraag over je vaststellingsovereenkomst? Neem gerust telefonisch contact op om te kijken of wij de juiste match zijn om je te helpen. Personeelsrecht is onafhankelijk en werkt alleen voor werknemers. We nemen de tijd om samen je arbeidssituatie door te nemen en je van advies te voorzien. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dus bel gerust even of plan snel een afspraak van een half uur in mijn agenda. Ik help je graag. 

De eerste stap naar een intensieve samenwerking

Strategiegesprek

€ 250,- exclusief BTW

– vast tarief –

Zoek je een ontslagexpert die echt de tijd voor je neemt, luistert en vóór het gesprek al je opties en financiële consequenties voor je op een rijtje heeft gezet. Dan is een strategiegesprek de eerste stap naar een intensieve samenwerking om met een praktische slagvaardige strategie jouw doel te bereiken. Ik reserveer voor dit gesprek maximaal 1,5  uur om alle ins en outs samen je door te spreken. Ook zijn de toegestuurde documenten uit je dossier van te voren doorgenomen.

In dit gesprek krijg je: 

  • De belangrijkste wet- en regelgeving is rond je arbeidssituatie
  • De keuzes die je hebt om tot een goede oplossing te komen
  • De financiele mogelijkheden 
  • Een uitgebreid overzicht met de financiële consequenties van je keuzes waaronder de transitievergoeding, hoogte en duur WW of WIA-uitkering. 
  • Inzicht hoe je Personeelsrecht kunt inzetten om jouw doel te bereiken.
  • Praktische handvatten en adviezen. Je hebt een helder beeld hoe je de situatie het beste aan kunt pakken

Aan het eind van het strategiegesprek bespreken we de vervolgmogelijkheden. We werken met “all-in” tarieven voor ontslaghulp op maat. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Weet je trouwens dat bij 95% van onze klanten de kosten vergoed worden door de werkgever?

Dit gesprek vindt plaats in Reeuwijk of via (video)bellen; Zoom, Teams, Facetime en Whatsapp.

Volledige juridische ondersteuning en coaching tot het einde van de arbeidsovereenkomst. 

Vraag naar de beschikbaarheid

 Ontslaghulp op maat

– Voorbeeld All-in traject –

 STAP 1 STRATEGIEGESPREK

Het strategiegesprek is de basis voor de vervolgstappen (zie boven)

STAP 2 AANPAK OP MAAT

Elke ontslagsituatie is anders en verdient maatwerk. Denk aan het op orde brengen van je ontslagdossier, onderhandelen en de mogelijkheid om samen het gesprek aan te gaan met je werkgever. We hebben intensief contact. Je bent van elke stap op de hoogte. Dit neemt je veel stress uit handen.

STAP 3 HET BESTE RESULTAAT 

Niet alleen de beste deal en de relatie met je werkgever zijn belangrijk maar ook dat jij er emotioneel sterker uitkomt. Je voelt je gezien en gehoord.

STAP 4 VOOR AKKOORD TEKENEN

De afspraken met je werkgever zijn tot in de puntjes door de ontslagexpert gecheckt. Je kunt met een gerust hart de vaststellingsovereenkomst ondertekenen.

STAP 5 AFSCHEID

Je krijgt de laatste tips en adviezen over de afwikkeling van het ontslag.
Het is tijd om deze periode achter je te laten en vooruit te kijken.

Voor vragen blijf ik beschikbaar.

Hulp op maat

Functioneringsprobleem

Volgens je baas functioneer je niet goed meer in je werk of is er sprake van arbeidsconflict. Je werkgever wil je ontslaan met een vaststellingsovereenkomst.

Reorganisatie

Er komt een reorganisatie aan. De werkgever heeft aangegeven dat jij daarbij je baan kwijt gaat raken. Mogelijk is er sprake van boventalligheid.

Burnout

Het gaat al een tijdje niet lekker op je werk. En je ziet dit ook niet gaan veranderen. Je hebt last van spanningsklachten, slaapt slecht en je functioneert niet goed.

Personeelsrecht


Als je op zoek bent naar een betrokken ontslagexpert die je begeleidt naar een goede oplossing
:

Klanten vertellen

Reviews

Je denkt dat je het zelf wel weet, maar wat gaat er een wereld aan kennis en ervaring open als je Caroline inschakelt! Mijn ex-werkgever heeft een hoge ontslagvergoeding, een extra opleiding en de juridische kosten betaald. Gewoon doen,dus !
Nicky Ritsma
docent
Personeelsrecht heeft mij heel goed ondersteunt in het traject van arbeidsongeschiktheid. Caroline had oog voor de zakelijke en de persoonlijke kanten en in combinatie met haar ruime ervaring, is het moeilijke traject van werk naar arbeidsongeschiktheid, soepel verlopen. Haar betrokkenheid en coachende benadering was hier in belangrijke mate debet aan. Mijn advies is om zo'n moeilijke traject niet alleen te doen maar voor goede begeleiding te zorgen!
René
Manager overheid
Caroline is mij (vanaf 2001 directeur van een landelijk loopbaanadviesbureau Bark Consult en vanaf 2016 directeur van bureau Re-integratieonderwijs) meermalen uitstekend van dienst geweest. Veelal bij het oplossen van conflictsituaties tussen een werkgever en een medewerker omtrent het wel of niet starten van een 2e spoor re-integratietraject of besluitvorming over een outplacementtraject en de omvang van de ontslag vergoeding. Maar ook gaf zij uitstekende adviezen bij complexe probleemsituaties. Zij kent de kunst van de samenhang tussen mediation, begripvol zijn, een luisterend oor bieden, kritische vragen stellen, onderbouwing bieden met feitenkennis en vasthoudendheid. Ik ben haar dankbaar.
Wouter Fontein
directeur