Zelf om VSO gevraagd

Pesten op het werk

Ik dacht niet dat het bestond maar ik heb ondervonden dat het wel degelijk bestaat. Er was sprake van pesten op het werk. In het begin probeerde ik rustig te blijven en de situatie in de hand te houden maar tegen 2 leidinggevenden kan niemand op. Ze gingen veel te ver over mijn grenzen heen. Ik kon nergens naar toe en niemand leek me te kunnen helpen. Via via kreeg ik heel toevallig, het adres/ telefoonnummer van Caroline Besseling van Personeelsrecht.

Eindelijk gehoord

Door het strategiegesprek kreeg ik het zelfvertrouwen om samen de strijd aan te gaan. Pesten op het werk taste diep mijn zelfvertrouwen aan. Er volgde begeleiding van intensieve gesprekken, mails en telefoongesprekken. Caroline ging mee naar gesprekken en als er weer nieuwe ontwikkelingen waren, kon ik altijd bij haar terecht. Uiteindelijk was het een zeer langdurig proces waarin ik goed begeleid ben door Caroline van Personeelsrecht.

Weer met plezier aan het werk

Door de inzet van Personeelsrecht met vakkundigheid en geduld is alles uiteindelijk goed gekomen. Ik ben weer volledig aan het werk en is mijn werkplezier weer helemaal terug. Dit is onbetaalbaar. Dus als je in de problemen zit met je werkgever, raad ik je van harte aan om contact met Personeelsrecht op te nemen.

Patricia, leerkracht basisonderwijs