Ontslaghulp

Personeelsrecht in Gouda vult bij ontslag het gat tussen arbeidsproblemen zelf oplossen, de vakbond of dure advocaat bij dreigend ontslag en ziektePersoneelsrecht zorgt voor een goed juridisch én menselijk resultaat. En in veel gevallen worden de kosten uiteindelijk zelfs door de werkgever betaald. 

Hulp bij ontslag

Bijna iedere werknemer krijgt in zijn of haar werkzame leven (helaas) wel een keer te maken met dreigend ontslag, een reorganisatieboventalligheid of een arbeidsconflict. Soms kan er ook sprake zijn van ziekte. In deze situatie is het lastig om voor jezelf op te komen. Ontslag zet je hele toekomstbeeld op zijn kop. Het brengt een hoop stress en onzekerheid met zich mee. Mijn advies is om in deze situatie zo snel mogelijk goed advies in te winnen, want dan heb je de meeste kans om grip te krijgen op de situatie. 

Wakker van ontslag

Vragen waar je wakker van kunt liggen zijn; kan ik mijn baan behouden en hoe krijg ik dat voor elkaar? En als dat niet kan, krijg ik dan een ontslagregeling waar ik recht op heb? Is er meer uit te halen? Heb ik recht op een uitkering, hoe lang en hoog dan? Kan ik mijn huis en de kosten voor mijn studerende kinderen dan nog wel betalen? Hoe vind ik een nieuwe baan? Moet ik aan bijscholing of omscholing doen. Ontslag en ziekte hebben een enorme impact op je leven en zetten je zekerheden op losse schroeven. 

Gratis adviesgesprek

Zit je in een lastige arbeidssituatie? Heb je een dringende vraag? Bel dan tijdens kantoortijden 06-2077 4494.  We helpen je graag.

Wil je gebeld worden? Vul dan je gegevens hieronder in en geef onder opmerkingen aan wanneer je het beste bereikbaar bent.

Ontslaghulp, wat kun je verwachten?

Personeelsrecht in Gouda werkt bij ontslag anders dan een rechtsbijstandsverzekering, vakbond of advocaat. Je situatie wordt niet alleen op papier bekeken of alleen van een afstand van de juridische kant benadert. Bij Personeelsrecht heb je persoonlijk contact zonder tussenkomst van telefonistes/dossiernummers en een afstandelijke houding naar jou als klant, maar persoonlijke betrokkenheid én slagvaardige ondersteuning  om de arbeidssituatie samen met jou op te lossen. Hulp van een ontslagspecialist die proactief echt voor jouw doel gaat. 

Ontslaghulp bij

Dreigend ontslag

Vaak voel je al dat er iets aan de hand is voordat er een gesprek plaatsvindt of dat er iets op papier gezet wordt....

Ontslag nemen

Durf je eigenlijk geen ontslag te nemen uit angst om je transitievergoeding of WW-rechten te verliezen....

Vaststellings-overeenkomst

De meest gebruikte ontslagvorm in Nederland waarbij beide partijen akkoord moeten gaan......

Strategiegesprek via (video)bellen of op kantoor in Gouda

Voor goede ondersteuning bij ontslag en/of re-integratie is een uitgebreide kennismaking met een strategiegesprek belangrijk. Dit gesprek kan op kantoor in Gouda, via videobellen of telefonisch plaatsvinden. Ook kan dit op jouw verzoek in de avonduren plaatsvinden. De stap naar een afspraak over ontslag is soms best moeilijk. Weet dan dat de ontslagspecialist jaren geleden ook in hetzelfde schuitje heeft gezeten. Je ontslagspecialist begrijpt hoe het is om in een lastige arbeidssituatie te zitten. Maar wat nog belangrijker  is: Personeelsrecht  helpt werknemers om er zo goed mogelijk uit te komen. 

Specialist dreigend ontslag

Elke situatie is anders. Het gaat hier om de beste manier om jouw doel te bereiken zodat jij met opgeheven hoofd weer verder kunt. Na het strategiegesprek wordt duidelijk welk manier van ondersteuning bij ontslag of ziekte door Personeelsrecht in Gouda het beste bij jou past.  

Dit kan zijn ontslagcoaching. Dit houdt in dat je zelf de gesprekken en correspondentie met de werkgever voertEen ervaren ontslagexpert kijkt met je mee en adviseert je stap voor stap over de strategie om zo goed mogelijk uit deze lastige situatie te komen. Dit is uit te breiden met het opstellen van correspondentie of als je het prettig vindt, door mee te gaan naar lastige gesprekken met je werkgever, bedrijfsarts of UWV.  

Ook is het mogelijk om het ontslag helemaal aan Personeelsrecht in Gouda over te laten; ontslagovername. Personeelsrecht heeft namens jou schriftelijk of telefonisch contact met je werkgever om te onderhandelen over een ontslag door een beëindiging met wederzijds goedvinden. Uiteraard alles in nauw overleg met jou. 

Is er sprake van (langdurige) chronische ziekte en ontslag dan is het pakket re-integratiecoaching voor jou een goede optie.   Ook als je nog niet in staat bent om te gaan werken en de bedrijfsarts of je werkgever denkt daar anders over.

Wat kost het?

De ondersteuning van Personeelsrecht start altijd met een strategiegesprek waarin samen met jou alles doorgenomen wordt. Hierna bepaal je zelf welke ondersteuning je nodig hebt. En als het tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst komt, wordt de juridische vergoeding voor de inzet van Personeelsrecht altijd meegenomen in de onderhandeling. Hierdoor wordt (een deel van) de kosten voor Personeelsrecht in veel gevallen door de werkgever betaald. 

Pakketten Personeelsrecht

Ons aanbod

Re-integratiecoaching

Als je te maken hebt met dreigend ontslag tijdens langdurige of chronische ziekte dan heb je te maken met de Wet Poortwachter....

Ontslagovername

Als je te maken krijgt met ontslag, maar er liefst zo weinig mogelijk tijd en energie in wilt steken, dan nemen wij het van je over....

Gratis VSO check

Voorkom dat je in de problemen komt en laat je beëindigingsovereenkomst checken. Stel je rechten zeker...

Gratis adviesgesprek

Zit je met een juridische vraag of wil je even sparren over jouw arbeidssituatie? Neem dan gerust even .......

Strategiegesprek

Heb je een uitgebreid advies nodig van een specialist. Wil je weer de regie over je arbeidssituatie ......

Ontslagcoaching

Tijden het ontslagtraject blijft de ontslagspecialist voor jou bereikbaar voor advies en overleg. Je staat er niet alleen voor.....