Strategiegesprek

Weten waar je recht op hebt?

Tijdens een telefonisch ( beeld) gesprek of op veilige afstand een gesprek op kantoor staan we uitgebreid stil bij het ontstaan van de arbeidssituatie, de wet- en regelgeving rond de situatie en de beste mogelijkheden om tot een goede oplossing te komen. Dit kan met een goede regeling afscheid nemen van de werkgever zijn of – als het mogelijk is – je baan bij je werkgever behouden. Als er sprake is van ziekte komt dit ook uitgebreid aan de orde. 

Voor het gesprek van ongeveer 1,5 uur zijn alle relevante documenten ontvangen en door de re-integratie en ontslagspecialist doorgenomen. Tevens wordt er een overzicht over je financiële situatie opgesteld met de transitievergoeding, WW-rechten (hoogte en hoelang) en sociale zekerheid tot aan je pensioen.  

Voor wie is het strategiegesprek

Caroline Besseling Personeelsrecht

Wat levert het op?

Na het strategiegesprek van 1,5 uur weet je waar je staat, waar je recht op hebt en welke stappen je moet nemen om jouw doel kan bereiken. 

Van te voren wordt het strategiegesprek door de specialist voorbereid door  alle relevante documenten en informatie door te nemen. Voorkom dat je later spijt hebt en maak een afspraak. 

Deze investering kost je € 149,- exclusief BTW en geeft je rust en zekerheid.  

In dit gesprek krijg je:

01.

Inzicht in de oplossingen

Je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving rond je arbeidssituatie (arbeidsrecht/ontslagrecht/Sociale Verzekeringen).

02.

Keuze in strategie

je hebt keuze uit een aantal strategieën om de beste oplossing te bereiken.

03.

Overzicht in je financiële situatie

je hebt inzicht in de financiële consequenties van je keuzes; WW-rechten, WIA-rechten, transitievergoeding 

04.

Welke vervolgstappen leiden tot succes

Je weet welke vervolgstappen je kunt nemen om je doel te bereiken en op welke manier Personeelsrecht je daarbij kan helpen. 

Een greep uit onze pakketten

Naast een gratis adviesgesprek bieden wij ook betaalde pakketten aan. Wellicht is een van onderstaande pakketten iets voor jou. 

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of Personeelsrecht de juiste adviseur heeft om jou uit de brand te helpen? Neem dan eerst telefonisch contact op en stel je vragen....

Ontslagcoaching

Tijdens het ontslagtraject blijft de ontslagspecialist voor jou bereikbaar voor advies en ondersteuning. Je staat er niet alleen voor!

Re-integratiecoaching

Als je te maken hebt met dreigend ontslag tijdens langdurige ziekte dan staan al je zekerheden op losse schroeven...