Ontslagovername

Pakket Ontslagovername

Als je van je werkgever een vaststellingsovereenkomst (VSO) hebt ontvangen, is het slim deze eerst juridisch te laten checken.
Vaak zijn ze eenzijdig opgesteld en blijkt er na onderhandeling een veel beter ontslagresultaat mogelijk! Zonde toch!

Ontslagovername houdt in dat: 

  1. de vaststellingsovereenkomst juridisch getoetst wordt; 
  2. je WW-rechten worden berekend en veilig gesteld; 
  3. de wettelijke transitievergoeding wordt berekend; 
  4. je advies krijgt over je kansen en onderhandelingspunten; 
  5.  opstellen en beargumenteren van een schriftelijk tegenvoorstel; 
  6. verdere onderhandeling met advocaat of werkgever; 
  7. Juridische afhandeling

In het tegenvoorstel wordt rekening gehouden met mogelijkheden voor vrijstelling van werkzaamheden met behoud van salaris. Maar ook de uitbetaling van je vakantiedagen, het vervallen van concurrentie- of relatiebeding, een zo hoog mogelijke ontslagvergoeding en een opleidingstraject. Ook worden je juridische kosten meegenomen in de onderhandeling. 

Dit pakket neemt veel stress uit handen en levert een goed resultaat op!

Voor wie is het ontslagovername pakket?

Ontslagovername is bedoeld voor werknemers die te maken krijgen met ontslag en/of ziekte. Daar wil je het liefst zo weinig mogelijk tijd en energie insteken. Beëindiging met ontslag met wederzijds goedvinden is voor de werknemer vaak de aantrekkelijkste manier om te komen tot betere voorwaarden. De voorwaarden worden vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst (VSO). Deze VSO wordt opgesteld door je werkgever.

Dreigend ontslag

Heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen, dan past dit ontslagpakket goed bij je. Het onderhandelen over de beste voorwaarden en de argumenten kun je aan de ontslagexpert  overlaten. Je wordt nauw betrokken bij elke stap. Dit pakket neemt je veel stress uit handen en zorgt voor een goed resultaat. 

Bij ontslagovername krijg je:

01.

Inzicht in de oplossingen

Je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving rond je arbeidssituatie (arbeidsrecht/ontslagrecht/Sociale Verzekeringen)

02.

Overzicht in je financiële situatie

Wat is je financiële situatie na beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Hoe hoog is de ontslagvergoeding en is er meer uit te halen. Wat is de duur en de hoogte van de WW-WIA-uitkering. En wat als deze afloopt.

03.

Personeelsrecht neemt de onderhandeling over

Na een uitgebreid gesprek en voorzien van relevante correspondentie gaat de ontslagspecialist namens jou in onderhandeling met de werkgever. 

04.

Rust en een goed resultaat

De ervaren ontslagspecialist houdt je van elke stap op de hoogte. Dit neemt veel stress weg en geeft een goed resultaat.

Gratis adviesgesprek

Heb je een vraag? Wil je een gratis adviesgesprek? Bel dan tijdens kantoortijden 06-20774494. We helpen je graag.

Wil je teruggebeld worden? Laat je dan hiernaast je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. Bij opmerkingen kun je aangeven wanneer je het beste telefonisch bereikbaar bent.

Een greep uit onze pakketten

Naast een gratis adviesgesprek en vaststellingsovereenkomst controleren,
bieden wij ook betaalde pakketten aan.
Welke van de onderstaande pakketten past bij jou? 

Strategiegesprek

Heb je uitgebreid advies nodig van een specialist die met je meedenkt. Wil je weer de regie op je arbeidssituatie.....

Ontslagcoaching

Tijdens het ontslagtraject is de ontslagspecialist elke stap voor jou bereikbaar voor advies en ondersteuning. Je staat niet alleen.

Reintegratie-coaching

Als je een burnout hebt of langdurige ziek bent en je hebt te maken met ontslag, staan al je zekerheden op losse schroeven..