Ontslag, juridische controle

Ontslag, juridische controle


Heb je  een voorstel voor een beëindiging van je  arbeidsovereenkomst van je werkgever gekregen? Dit kan in de vorm van een brief met daarin de voorwaarden zoals de einddatum en andere voorwaarden. Soms zijn deze voorwaarden opgenomen in een concept vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd). 

Vaak is onderhandelen goed mogelijk. Het is vaak een eerste aanbod van de werkgever. Het doel is om te komen tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met goedvinden. En als je niet tekent, hou je gewoon je arbeidscontract. Daarom is echt verstandig om het aanbod juridisch te laten checken.

Wil je een gratis juridische check op WW-rechten met een advies of er “meer uit te halen is”?

Met een gratis juridische check weet het zeker! Voorkom dus dat je straks met lege handen staat….

Stuur dit mee

Gratis juridische check?

Met deze juridische check kun je veel problemen voorkomen.

 Vul hieronder je gegevens in en geef een toelichting op je arbeidssituatie.

Stuur ook het aanbod met de concept vaststellingsovereenkomst, je arbeidsovereenkomst en een recente loonstrook mee. We nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Zelf even bellen kan ook via 06 – 20 77 44 94. 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 4 files.
=

Een greep uit onze pakketten

Naast een gratis adviesgesprek en gratis vaststellingsovereenkomst check bieden wij ook betaalde pakketten aan.  Misschien is een van onderstaande pakketten iets voor jou.  

Strategiegesprek

Wil je samen met de specialist jouw mogelijkheden doornemen zodat je straks niet met lege handen staat? Een strategiegesprek is dan een goede stap om dit te voorkomen.

Ontslagcoaching

Kun je advies en ondersteuning gebruiken van een specialist, die het hele traject voor je bereikbaar is. Je onderhoudt zelf de contacten met de werkgever, bedrijfsarts of UWV..

Re-integratiecoaching

Als je naast dreigend ontslag ook nog eens te maken hebt met ziekte en re-integratie, dan staat echt je wereld op zijn kop. Onze specialist helpt je door de wirwar van regels...