Gratis VSO check

Gratis vaststellingsovereenkomst check

Wil je een gratis vaststellingsovereenkomst check (VSO) op WW-rechten vervolgens een advies of er “meer uit te halen is”. 

Vaak is onderhandelen goed mogelijk. Een vaststellingsovereenkomst is vaak een eerste aanbod van de werkgever. Het doel is om te komen tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met goedvinden. En als je niet tekent, hou je gewoon je arbeidscontract. Daarom is echt verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten checken. Heb je met je VSO recht op een WW-uitkering? En krijg je waar je recht op hebt? Met een gratis VSO-check weet het zeker! Voorkom dus dat je straks met lege handen staat….

Stuur dit mee

Gratis VSO controle?

Wil je gratis je vaststellingsovereenkomst problemen voorkomen?Vul daarom hieronder je gegevens in en geef een toelichting op je arbeidssituatie.

Stuur ook je de concept vaststellingsovereenkomst, de arbeidsovereenkomst en een recente loonstrook mee. We nemen binnen een werkdag telefonisch contact met je op. Eerst even bellen kan ook via 06 – 20 77 44 94. 

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Een greep uit onze pakketten

Naast een gratis adviesgesprek en gratis vaststellingsovereenkomst check bieden wij ook betaalde pakketten aan.  Misschien is een van onderstaande pakketten iets voor jou.  

Strategiegesprek

Wil je samen met de specialist jouw mogelijkheden doornemen zodat je straks niet met lege handen staat? Een strategiegesprek is dan een goede stap om dit te voorkomen.

Ontslagcoaching

Kun je advies en ondersteuning gebruiken van een specialist, die het hele traject voor je bereikbaar is. Je onderhoudt zelf de contacten met de werkgever, bedrijfsarts of UWV..

Re-integratiecoaching

Als je naast dreigend ontslag ook nog eens te maken hebt met ziekte en re-integratie, dan staat echt je wereld op zijn kop. Onze specialist helpt je door de wirwar van regels...