Gratis adviesgesprek

Gratis advies bij ontslag, ziekte of re-integratie

Dreigt er ontslag of is je ontslag aangezegd? Dan zit je waarschijnlijk met een aantal (juridische) vragen. Neem contact op voor telefonisch advies van een ervaren re-integratie- en ontslagspecialist. Gratis ontslagadvies geeft snel duidelijkheid en kost je helemaal niets. 

Bel de ontslagspecialist

Tijdens dit telefoongesprek kun je je arbeidssituatie en je vragen bespreken. Na het adviesgesprek heb je direct een indruk van je globale rechtspositie en welke mogelijkheden Personeelsrecht biedt om je te helpen.  

Caroline Besseling Personeelsrecht in overleg met werkgever en werknemer

Gratis ontslagadvies

Wil je een gratis adviesgesprek? Laat je gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0182 – 603309

Een greep uit onze pakketten

Naast een gratis adviesgesprek en gratis je vaststellingsovereenkomst checken, bieden wij ook betaalde pakketten aan. Wellicht is een van onderstaande pakketten iets voor jou. 
Welk pakket past bij jou?

Strategiegesprek

Zit je in een lastige arbeidssituatie en wil je straks niet met lege handen staan... dan is het strategiegesprek voor jou een goede keuze.

Ontslagcoaching

Ben je in staat om zelf het gesprek met je werkgever aan te gaan en kun je bij elke stap goed advies gebruiken van een ontslagspecialist......

Re-integratiecoaching

Als je ziek bent en ook nog eens bang bent je baan kwijt te raken, dan kun je door de bomen het bos niet meer zien...