Even bellen?

Gratis eerste advies

Dreigt er ontslag, een reorganisatie of zijn er problemen met re-integratie? Dan zit je waarschijnlijk met een aantal (juridische arbeidsrechtelijke) vragen. Neem contact op met een ervaren re-integratie- en ontslagspecialist. Dit gratis telefoongesprek geeft snel duidelijkheid en kost je helemaal niets. 

Bel Personeelsrecht

Tijdens dit telefoongesprek kun je je arbeidssituatie bespreken en je vragen stellen. Na het telefoongesprek heb je direct een indruk van je globale rechtspositie en welke mogelijkheden Personeelsrecht je biedt om je te helpen.  

Caroline Besseling Personeelsrecht in overleg met werkgever en werknemer

Ontslagadvies nodig?

Wil je een adviesgesprek over jouw werksituatie? Laat je gegevens achter, wanneer je goed bereikbaar bent en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op

  0182 – 603309

=

Een greep uit onze pakketten

Naast een gratis eerste advies en het je vaststellingsovereenkomst checken, bieden wij ook betaalde pakketten aan. Wellicht is een van onderstaande pakketten iets voor jou. 
Welk pakket past bij jou?

Strategiegesprek

Zit je in een lastige arbeidssituatie en wil je straks niet met lege handen staan... dan is het strategiegesprek voor jou een goede keuze.

Ontslagcoaching

Ben je in staat om zelf het gesprek met je werkgever aan te gaan en kun je bij elke stap goed advies gebruiken van een ontslagspecialist......

Re-integratiecoaching

Als je ziek bent en ook nog eens bang bent je baan kwijt te raken, dan kun je door de bomen het bos niet meer zien...