Ontslagovername

Bij ontslagovername neemt de specialist van Personeelsrecht namens jou de contacten over met je werkgever en zijn/haar advocaat.
Hiervoor heeft een uitgebreid strategiegesprek met jou plaatsgevonden om alle mogelijkheden samen door te nemen en jouw doel te bepalen.
Het wordt een nauwe samenwerking, want jij bent de expert. Jij kent de werkgever als beste. Personeelsrecht zet de kennis en ervaring in om jouw doel te bereiken. Je blijft bij elke stap betrokken. 

Dit neemt je veel stress uit handen. De nauwe samenwerking levert een goed resultaat op!


Ontslagovername iets jou?

Ontslagovername is bedoeld voor werknemers die te maken krijgen met ontslag en/of ziekte. Daar wil je het liefst zo weinig mogelijk tijd en energie insteken. Daarbij kun je een expert goed gebruiken.

 Of het nu gaat om een ontslagprocedure bij het UWV, een reorganisatie of beëindiging met ontslag met wederzijds goedvinden, Personeelsrecht heeft de praktische kennis en ervaring om je door deze lastige periode heen te helpen. Daarbij staan persoonlijke betrokkenheid en maatwerk centraal.

Ook voor een ontslag na 2 jaar ziekte ben je bij Personeelsrecht aan het juiste adres. Of juist bij dreigend ontslag waarbij het door een arbeidsconflict voor jou niet meer mogelijk is om tot een oplossing te komen.

Iedere ontslagsituatie is anders. Het is ons doel om je hier zo goed mogelijk uit te laten komen.

Even sparren?

Zit je in een ontslagsituatie waarbij je hulp van Personeelsrecht  goed kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op.

Aan dit telefoongesprek zijn geen kosten verbonden.

Bij ontslagovername krijg je:

01.

Inzicht in de oplossingen

Je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving rond je arbeidssituatie (arbeidsrecht/ontslagrecht/Sociale Verzekeringen)

02.

Overzicht in je financiële situatie

Wat is je financiële situatie na beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Hoe hoog is de ontslagvergoeding en is er meer uit te halen. Wat is de duur en de hoogte van de WW-WIA-uitkering. En wat als deze afloopt.

03.

Personeelsrecht neemt de onderhandeling over

Na een uitgebreid gesprek en voorzien van relevante correspondentie gaat de ontslagspecialist namens jou in onderhandeling met de werkgever. 

04.

Rust en een goed resultaat

De ervaren ontslagspecialist houdt je van elke stap op de hoogte. Dit neemt veel stress weg en geeft een goed resultaat.

Even bellen?

Heb je een vraag?  Bel dan tijdens kantoortijden 06-20774494.
We helpen je graag.

Wil je teruggebeld worden? Laat je dan hiernaast je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. Bij opmerkingen kun je aangeven wanneer je het beste telefonisch bereikbaar bent.

Een greep uit ons aanbod

Naast een gratis adviesgesprek en vaststellingsovereenkomst controleren,
bieden wij ook betaalde pakketten aan.
Welke van de onderstaande pakketten past bij jou? 

Strategiegesprek

Heb je uitgebreid advies nodig van een specialist die met je meedenkt. Wil je weer de regie op je arbeidssituatie.....

Ontslagcoaching

Tijdens het ontslagtraject is de ontslagspecialist elke stap voor jou bereikbaar voor advies en ondersteuning. Je staat niet alleen.

Reintegratie-coaching

Als je een burnout hebt of langdurige ziek bent en je hebt te maken met ontslag, staan al je zekerheden op losse schroeven..